Downloads:

EULA Licentie overeenkomst (EULA)

leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden


 

 

Sitemap

Laatst gewijzigd: 11 April, 2011

 

 

Pakket Eco rijden

In het eco-rijden pakket, leert uw klant in de simulator hoe tot wel 20 of 30% brandstof kan worden bespaard door het Eco driving of Het Nieuwe Rijden, toe te passen. Wij bieden u een leuke manier om zelf het effect van rijstijl op het brandstofverbruik te ervaren. Uw klant leert heel snel om zuiniger te rijden. Dat is goed voor het milieu en voor de portemonaie.

Het pakket ziet er als volgt uit:

Eerst rijdt u een rit door een gesimuleerde stad op de manier zoals u normaal ook rijdt. Daarna krijgt u instructies en rijdt u een rit waarbij u instructies en feedback krijgt van de virtuele instructeur in de simulator. Deze leert u op een natuurlijke manier om de principes van het eco rijden toe te passen. U ziet op het beeldscherm ook meteen het effect van uw rijgedrag op het brandstofverbruik. Na afloop van beide ritten krijgt u een uitdraai waarop u kunt zien hoeveel u kunt besparen en hoeveel het brandstofverbruik bij uw rijstijl afneemt wanneer u de principes van het eco rijden toepast.

Dat is heel leerzaam en inzichtelijk en maakt u zeker bewust van de invloed van uw rijstijl op het brandstofverbruik. Draag ook bij aan een schonere wereld, rij groen en leer de technieken om goedkoper te rijden. U bespaart brandstof en u levert een aktieve bijdrage aan het verminderen van de CO2 uitstoot.

Ook voor bedrijven een heel aantrekkelijke optie !

Voor meer informatie over het Nieuwe Rijden, zie http://www.hetnieuwerijden.nl/

print ecorijden