Downloads:

EULA Licentie overeenkomst (EULA)

leveringsvoorwaarden Leveringsvoorwaarden


 

 

Sitemap

Laatst gewijzigd: 11 April, 2011

 

 

Politie training

Voor politie en hulpdiensten is er het lespakket ''rijden met optische en geluidssignalen''. Het pakket bestaat uit 4 lessen waarbij er per les naar een ongeval gereden moet worden. Tijdens de rit kan de bestuurder de geluidssignalen aan- of uitzetten. Daarmee wordt het voertuig een prioriteitsvoertuig. Het autonome intelligente verkeer herkent het prioriteitsvoertuig en reageert daarop, maar soms ook met schrikreacties of hinderlijk gedrag. Er is een les op een snelweg en er zijn 3 lessen in een stad van verschillende niveaus van complexiteit. Daarnaast is het mogeljk om simulator systemen te koppelen waardoor meerdere mensen tegelijkertijd getraind kunnen worden. Dat is vooral handig bij teamtrainingen (team-based skills).

De ritten worden altijd opgenomen en tijdens het opnemen worden terugspeelmarkers gezet voor elke kruising, bij een ongeval, voorafgaand aan speciale gebeurtenissen, zoals files etc. Maar ook beoordelaars kunnen markers zetten waar tijdens het afspelen van de rit naar toe geklikt kan worden. De verkeerssituatie kan dan vanuit verschillende kijkhoeken opnieuw bekeken worden.

Belangrijke kenmerken die bijdragen aan een hoog leer rendement zijn:

  • Visueel systeem in hoge resolutie en hoge grafische framerate.
  • Gestructureerd trainen als prioriteitsvoertuig in drukke verkeerssituaties met realistisch verkeer.
  • Analyse van gedrag op kruispunten middels record/replay met eventlogging door meerdere beoordelaars en door systeem events.
  • Simulatoren kunnen gekoppeld worden waardoor team training gerealiseerd kan worden.